2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cmElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória TV és médiatároló bútorok
Gyártó Bútor Market
Eladó pepita.hu
Ajánljuk TV és médiatároló bútorok Bútor Market

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cma következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

A PlazaMax.hu-n megvásárolható ajánlataink

2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm
TV és médiatároló bútorok,

2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm

60 347 Ft

Teljes 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm termékleírás

Ezek a fali TV-szekrények elegáns és klasszikus kialakításúak. Könnyen a falra rögzíthetők, így otthona dekoratív és praktikus kiegészítői lesznek. Prémium minőségű anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek. Ezek a szerelt fából készült szekrények könnyen tisztíthatók.Bőséges tárolóhely: A TV-állvány 2 rekesszel rendelkezik, így ideális magazinok, DVD-k és egyebek tárolására.Falra szerelhető kialakítás: A TV-szekrények falra szerelhetők, így extra tárolóhelyet biztosítanak. Ezáltal maximalizálhatja az alapterületet, és tisztán tarthatja a környezetét.Praktikus ajtók: A médiaszekrény két ajtajának köszönhetően rendben tarthatja környezetét azzal, hogy a kisebb tárgyakat az ajtók mögé teszi. Emellett az ajtó lefelé nyílik, így könnyű kivenni a tárgyakat. Megjegyzés:A falon belüli csavar(ok) és dugó(k) nem alaptartozékok. Keressen és használjon a falának megfelelő csavar(oka)t és dugó(ka)t. Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát. Gondosan olvassa el és kövesse a használati utasítás minden lépését.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Színe: barna tölgyAnyaga: szerelt faMérete: 100 x 30 x 30 cm (Szé x Mé x Ma)A csomag tartalma:2 db fali TV-szekrény

A pepita.hu webáruházban a tv és médiatároló bútorok kategóriából a 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm) terméket 60 347 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

TV és médiatároló bútorok,

Gyártó

Bútor Market

Eladó

pepita.hu

Ár

60 347 Ft

Gyakran ismételt kérdések a 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm?

A 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm terméket 60 347Ft-tól vásárolhatod meg a pepita.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm terméket?

A 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm terméket például a pepita.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron 2 db barna -tölgyszín szerelt fa fali tv-szekrény 100x30x30 cm Megnézheted a pepita.hu oldalon.
Még több terméket keresél a bútor market gyártótól?


Katalógusunkban az bútor market márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bútor market termékeinek kínálatát.