2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cmElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória TV és médiatároló bútorok
Gyártó Bútor Market
Eladó pepita.hu
Ajánljuk TV és médiatároló bútorok Bútor Market

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cma következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

A PlazaMax.hu-n megvásárolható ajánlataink

2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm
TV és médiatároló bútorok,

2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm

49 173 Ft

Teljes 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm termékleírás

Ezek a TV-szekrények letisztult és klasszikus tervezésükkel dekoratív és praktikus kiegészítői lesznek otthona berendezésének. Praktikus anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.Bőséges tárolóhely: A TV-szekrény két rekesszel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít médialejátszója, magazinok és egyéb alapvető holmik elrendezéséhez.Falra szerelhető funkció: A TV-egység nem foglal helyet a padlón. Könnyen felszerelheti a falra.Többfunkciós szekrény: A médiaszekrény masszív teteje ideális dísztárgyak, képkeretek vagy cserepes növények elhelyezésére. Használható éjjeliszekrénynek, kisszekrényként stb. is.Két felszerelési lehetőség: A médiaszekrény ajtaja igényei szerint bal vagy jobb oldalra is felszerelhető. Megjegyzés: A falon belüli csavar(ok) és dugó(k) nem alaptartozékok. Keressen és használjon a falának megfelelő csavar(oka)t és dugó(ka)t. Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát. Gondosan olvassa el és kövesse a használati utasítás minden lépését.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Színe: barna tölgyAnyaga: szerelt faMérete (egyenként): 40 x 34,5 x 60 cm (Szé x Mé x Ma) A szállítmány tartalma:2 db fali TV-szekrény

A pepita.hu webáruházban a tv és médiatároló bútorok kategóriából a 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm) terméket 49 173 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

TV és médiatároló bútorok,

Gyártó

Bútor Market

Eladó

pepita.hu

Ár

49 173 Ft

Gyakran ismételt kérdések a 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm?

A 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm terméket 49 173Ft-tól vásárolhatod meg a pepita.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm terméket?

A 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm terméket például a pepita.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron 2 db barna tölgy falra szerelhető tv-szekrény 40x34,5x60 cm Megnézheted a pepita.hu oldalon.
Még több terméket keresél a bútor market gyártótól?


Katalógusunkban az bútor market márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bútor market termékeinek kínálatát.